Sastojci

  • 2 komada belog mesa
  • 500 g šampinjona
  • 1 kisela pavlaka
  • 1 šargarepa
  • 1 glavica crnog luka
  • Senf
  • Brašno
  • Biber
  • Origano
  • Seckani peršun
  • Kačkavalj
  • Ulje
  • So

Belo meso iseckati na kocke, uvaljajti ih u brašno i propržiti na ulju.

U drugom tiganju na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk, obarene seckane šampinjone i rendanu šargarepu. Na kraju dodati kiselu pavlaku i malo bibera.

U podmazanu vatrostalnu posudu dodati propržene kocke belog mesa. Premazati senfom i posuti  sosom od pečuraka i šargarepe. Dodati origano, so, iseckano peršunovo lišće po želji i narendati kačkavalj. Zapeći u rerni.


Podelite ovaj recept

Some snacky bar